Posts by jieff

    Hi,


    I have a new dreambox 900 which refuse to start and to go in rescue mode
    when I start it it displays a red exclamation mark. Same when I try to go in rescue


    I got the log, please help


    CPU 01
    Dreambox DM900
    AVS init...
    AVS init OK
    AVS load:select_image: addr_offset: 00051000 part_offset: 00000000 bootStatus: 2a002b00
    AVS load_code offset =00051000
    LOADED
    AVS: overtemp mon ON



    single board
    select_image: addr_offset: 00055000 part_offset: 00000000 bootStatus: 3d2b2500
    MEMSYS-STD
    SHMOO 02010000 BLD:11138M HW:hpf0_b1p6 V:2.1.0.0
    MCB: FLEX
    AVS start:status=000000ff
    STB: Current voltage=000003ae(942)
    temperature=00006a7a(27258)
    PV=00000364(868)
    MV=000003ae(942)
    AVS FW rev=30333278 [0.3.2.x]
    OK
    DDR0: !@ ffe0e780 <= ffe0df10 MEMSYS-0 @ f1100000 OK
    DDR1: =@ ffe0e780 <= ffe0df10 MEMSYS-1 @ f1180000 OK
    Sdram Scramble OTP = 0x00000001
    Sdram Scramble OK
    select_image: addr_offset: 00020000 part_offset: 00000000 bootStatus: 1b25252b
    BFW load mode OTP = 0x0000000f
    bfw_hash_locked = 0x00000000
    BFW key3 OK, BFW load OK
    BFW v2.1.0
    COPY CODE... DONE
    MICH: disable success
    SSBL
    PINMUX
    CACHE FLUSH OK
    MMU ON
    CACHE FLUSH OK
    _fbss 07080cd0
    _ebss 0713dd70
    _end 0713dd90
    HEAP @ 07200000
    STACK @ 09300000
    ARCH: CONFIG OK
    CLR BSS 07080cd0 to 0713dd70 OK
    CLR SRAM OK
    CACHE FLUSH OK
    CPU CLKSET OK
    GO!



    ,/
    ,'/___, BOLT v1.18 v1.18 LOCAL BUILD
    .'__ ,' (2016-10-31 21:04:46 cynric@cynric-VirtualBox)
    /,' Copyright (C) 2016 Broadcom
    /'



    Board: BCM97252SSFF
    SYS_CTRL: product=72521, family=7439b1, strap=000000b2,
    otp @ 0xf0404030 = 0x822000e0: en_cr(0x00000060) en_testport(0x00000080) macrovision_disable(0x02000000) moca_disable(0x80000000) rv9_disable(0x00200000)
    otp @ 0xf0404034 = 0x00000021: moca2_disable(0x00000001) rfm_disable(0x00000020)
    CPU: 2x B15 [420f00f3] 1719 MHz
    SCB: 432 MHz
    DDR0 @ 1067MHz, DDR1 @ 1067MHz
    RESET CAUSE: 0x000001 power_on (1 of 23 possible causes)
    CS0: SFDP SPI, 32MB, 64kB blocks, 64kB erase block, 256B pages
    CS1: NAND: unrecognized ID: 0xffff 0xffffffff
    RTS0: 0x1101004, 256 clients, ok
    RTS1: 0x1181004, 256 clients, ok
    BOX MODE: 5
    card if inited
    set pwm to 0/255
    disp id 5420
    load image
    AVS: park check
    AVS: temperature monitoring enabled
    AVS: STB: V=0.941V, T=+28.719C, PV=0.868V, MV=0.942V, FW=30333278 [0.3.2.x]
    USB otp=00000040
    USB @ 0xf0470200: IPP is active low, IOC is negative polarity
    init fp
    found card in unknown state
    cannot read T1 header
    error in receive
    error during t1 transfer
    cannot read fabca-cert
    set pwm to 200/255
    TPM error. Please contact Dreambox support